Darmowa dostawa od 99 zł 
Email: biuro@puchatolandia.pl  tel. 572985127

Maced Kość Prasowana Biała 21cm

Kość dla psów ze skóry wołowej. Długość 21cm.

Dostępność: 33 szt.
19.13
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
szt.
Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
9
  • Paczkomaty InPost 9
  • Kurier InPost 9
  • Kurier Fedex 9
Więcej o produkcie
Waga
0.18 kg

Maced Kość Prasowana Biała 21cm - Opis Produktu

Naturalny gryzak w postaci kości, wytworzony ze skóry wołowej. Smakołyk Maced znakomicie oczyszcza zęby, masuje dziąsła i pozwala zachować higienę jamy ustnej. Smakołyk idealny do żucia i gryzienia, na długi czas przyciągnie uwagę psa. Suszona specjalną technologią kość dla psa, zachowuje swój wyjątkowy aromat i smak. Nie zawiera żadnych nienaturalnych dodatków. Kość jest wyjątkowo twarda przez co wystarczy psu na długo.

Skład

  • Suszona skóra wołowa

Analiza Składu

  • Białko surowe 75%
  • Tłuszcz surowy 2%
  • Włókno surowe 1%
  • Popiół surowy 2%
  • Wilgoć 14%

Dodatki Na 1 kg

  • Producent deklaruje brak dodatków

Dawkowanie

Producent nie podaje dawkowania.

Producent nie ogranicza wieku i wagi zwierzęcia.

Dodatkowe Informacje

Długość kości: 21 cm

Psy uwielbiają ten smakołyk za kształt i smak! Kość wykonana jest ze skóry wołowej, suszona specjalną metodą, dzięki temu zachowuje swoje wszystkie właściwości prozdrowotne. Przysmak dostępny jest w 7 rozmiarach! Także pies każdej rasy i wielkości znajdzie dla siebie odpowiedni gryzak, którym będzie się cieszył przez długi czas. Dodatkowo masuje dziąsła przez co wpływa na poprawę ich ukrwienia oraz zapobiega przyrostowi kamienia nazębnego i chroni zęby przed próchnicą. Idealnie się sprawdzi jaki sposób spędzania wolnego czasu, gdy przebywamy poza domem.

Parametry:
Smak:
Skóra wołowa
Długość:
21cm
Smak(filtr):
Wołowina
Wielkość pupila:
Bez ograniczeń producenta
Faza życia:
Bez ograniczeń producenta
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: